Услуги

От идея до пантофи
Ще създадем мечтаният от вас нов дом, от зародилата се идея, до пантофите, с които ще влезете щасливи във вашият семеен и уютен дом.
Пасивен доход
Ще реализираме инвестиционната ви идея за покупка на жилище, земя или търговски помощения, като в последствие можем да се грижим за управлението на инвестицията ви.
Искам да продам
Ако имате недвижим имот, който искате да продадете, ние можем да ви помогнем да го направите бързо и изгодно за вас, както и да ви съдействаме при инвестирането на получените средства.
Искам да наема
С тази програма, вие търсите недвижим имот, който да наемете за ваше жилище или търговски цели, ние ще ви помогнем да намерите точно това, което търсите за кратко време и на разумна цена.
Представителство при наеми
С тази програма ви предлагаме представителство за управлението на вашите имоти, при отдаването им под наем. Нямате нужното или излишно време да търсите наематели и да управлявате имота, намирате се в далечно населено място или в чужбина, ние можем да направим това, вместо вас.
Пести време и нерви за документи
Ще ви помогнем да се сдобиете със строителни и устройствени документи, без да се налага да губите излишно време и нерви. Работното време на държавните административни институции в повечето случаи съвпада с вашето лично и загубата на време и нерви неминуемо ще ви съпътства.
Кредитиране на моята идея
Ако се нуждаете от кредитиране за покупка на недвижим имот или потребителски цели, ние можем да ви помогнем, като ви насочим за индивидуална и професионална консултация към банки-наши партньори.
Застраховане на моята собственост
С тази прогрма ще ви помогнем да намерите най-подходящия застраховател на вашата недвижима собственост.

Сравни имоти

Сравни